Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Nov 27, 2017 2:46 AM

Den ‘Grønne’ politiker, Volker Beck, advarer mod anerkendelse af de tyske Islamistiske foreninger:

Det tidligere medlem af det tyske parti, Bundestag, taler mod baggrunden for en proces som nogle af de islamistiske foreninger, heriblandt det indflydelsesrige Centrale Råd for Muslimer, har foretaget mod staten, North Rhine-Westphalia, af potentielt fare for konsolidering af udenlandsk indflydelse. Retssagen var blevet afvist for en stund for et par dage siden. Formålet er at erstatte den midlertidige islamiske uddannelse, som afsluttes i slutningen af 2019, med religiøs uddannelse som et passende emne på skolerne i landet.

Udefrakommende Indflydelse

I en samtale med avisen, Kölner Stadtanzeiger, kommenterede whistle-bloweren at en ny generation af unge muslimer i Tyskland ville blive nægtet muligheden for at opbygge en selvstændig form for organisation for "tysk islam". Særligt gældende klubberne ”Milli Görus” og ”Ditib” der udtrykkeligt beskylder Beck for at blive påvirket af udlændinge: ”Siden 2016 er der forekommet gentagne fælles politiske handlinger med den Tyrkisk-Islamistiske union Ditib og andre foreninger under ledelse af den tyrkiske ambassade i Berlin eller Köln-generalkonsulatet.”

Erdogan prædiker også

Ditib er en tysk afdeling af det tyrkiske præsidium for religiøse anliggender, som reporterer direkte til Præsident Erdogan. Der har længe været en presserende mistanke om tæt ideologisk og personlig forbindelse med det Islamistiske Erdoganske Parti, AKP.

Højesteret i Münster, OVG, har nu besluttet at begge Islamiske foreninger ikke længere er religiøse fællesskaber, som defineret i forfatningen—revision er ikke en mulighed. 

 

Referencer: http://www.focus.de/politik/ausland/nordrhein-westfalen-streit-um-islamunterricht-islamverbaende-scheitern-mit-klage-auf-religionsunterricht_id_7830542.html

https://www.ksta.de/28783964

https://www.foreignaffairs.com/articles/turkey/2015-05-17/turkey-casts-diyanet