Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Nov 27, 2017 2:59 AM

I mange tilfælde kunne terror have været forebygget.

London, Hamborg, Manchester, Turku, Barcelona, ​​Orly

Der er et stigende antal rapporteringer om at de Europæiske sikkerhedsmyndigheder alt for ofte har beskæftiget sig med revisionen af ​​flygtninge og indvandrere med grov uagtsomhed.

Særligt gældende er sagen om Anis Amri, som sandsynligvis stadig er i alles hukommelse, hvor fejlene synes at været særligt alvorlige.

Anis Amri

I december 2016, IS terroristen som tidligere ankom forklædt som en flygtninge, kørte en lastbil ind i et julemarkedet i Berlin, dræbte 12 mennesker—ubærligt, ikke kun for de pårørende og dem der havde været direkte berørt af situationen. Nyligt publicerede detaljer afslørede et forfærdeligt twist til historien:

De døde kunne have været forhindret

Amri kunne have været væk fra gaderne meget tidligere hvis man havde haft den rette håndtering af officielle instrumenter.

Den specialiserede efterforsker, Bruno Jost, der var særligt udpeget til at tage sagen, opridser adskillige fejl begået af politiet i hans endelige rapport: Amri havde således registreret sig som asylansøger i Berlin TRE GANGE under det samme navn uden mistanke.

Data der blev fundet på Amris mobiltelefon under en anholdelse var simpelthen ikke blevet evalueret i hovedstadens præsidiet. Samtaler der blev overhørt afslørede, at Amri havde et tunesisk pas, men at det føderale kontor for migration forbliver inaktivt til trods for forpligtelsen til at udvise.

Ingen isoleret sag

Denne sag eksemplificerer en regeringsfejl, som kunne have været opdaget efter mange af de angreb der har ramt overskrifterne i Europa i fortiden.

Hvorvidt handlingerne rent faktisk var blevet udført eller forhindret i det sidste sekund—mange gange var terroristernes farlighed allerede kendt, og der mangler en tilsvarende reaktion.

Hvem gør noget ved det?

STOP EKSTREMISM har sat sig for at skabe en fyldestgørende handlingsplan der gøre det nemmere at opdage og stoppe islamistiske ekstremister: En EU-dækkende advarselsliste gør information om ekstremister offentligt tilgængelig og skaber samtidigt den tiltrængte gennemsigtighed. De europæiske myndigheder er også forpligtede til at samarbejde mere effektivt og på en mere netværksorienteret måde, således at potentielle farer ikke forbliver ubemærket. Underskriv andragendet i dag!

Referencer: http://www.focus.de/politik/deutschland/bericht-zum-fall-anis-amri-diese-fehler-hat-die-polizei-gemacht_id_7708521.html
http://orf.at/stories/2392796/