Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Nov 07, 2017 6:59 AM

Antallet af LGBT (Lesbian, gay, bi, trans) i den tyske befolkning er et sted mellem én og ti procent. Mere nøjagtige målinger er vanskelige at udføre.

Det faktum at bøsser og lesbiske stadig er blandt den gruppe af folk, der udsættes for angreb er ukendt i den brede population. Og ikke kun i homofobiske Rusland, men også i hele Europa.

Der er mange fjender i dette henseende: højre-radikale, islamister, konservativt tænkende muslimer og kristne – de hører alle til dem, som ikke skjuler deres foragt for homoseksualitet. Den Europæiske Unions Agentur for Grundlæggende Rettigheder (FRA) har adspurgt mere end 90.000 LGBT mennesker i 2013 i adskillelige europæiske lande på baggrund af deres erfaringer med diskrimination. Rundspørgen påviste nogle skræmmende fakta: Næsten 47 % sagde at de havde oplevet diskrimination på baggrund af deres seksuelle orientering det sidste år. Tyskland var med sine 46 % tæt på det europæiske gennemsnit. Omkring hver fjerde deltager af rundspørgen har været offer for angreb eller trusler om vold indenfor de seneste fem år – endda 6 % fra deres egen familie.

Homofober argumenterer ofte for at homoseksualitet er unaturligt og at naturens balance skal genoprettes. Men ekstremister er ikke ene om at være fjendtlige mod LGBT fællesskabet: i et studie af holdninger om ægteskaber med samme køn i Tyskland fra 1949 til 2016 konkluderede det tyske parlament at homofobiske holdninger stadig er almindelige. 18 % af respondenterne ville ikke acceptere homoseksuelle som deres naboer. 9 % anser homoseksuelle forhold mellem mænd for at være ”særdeles slemme” og 25 % var enige i følgende sætning: ”Det er ulækkert, når homoseksuelle personer kysser i offentligheden”.

Når man konfronteres med disse statistiskker er konklusionen, at der stadig er lang vej til et europæisk samfund uden diskrimination og med lige rettigheder for alle.

STOP EXTREMISM er engageret i rettigheder for LGBT-personer, som har oplevet diskrimination og eksklusion. Vi har udarbejdet et udkast til et EU-direktiv, som vil stille ekstremister til ansvar for homofobiske angreb og ytringer. En offentlig tilgængelig og bred europæisk advarselsliste med dømte gerningsmænd giver alle individer mulighed for at blive informeret og derved bidrage markant til deres egen sikkerhed.

Kilder: http://www.jetzt.de/lgbt/dalia-studie-zu-lgbt-anteil-in-der-bevoelkerunghttp:// www.spiegel.de/panorama/gesellschaft/eu-umfrage-dokumentiert-hass -on-gay-and-lesbiana-900416.html

https://www.bundestag.de/blob/479156/2c5f734e3b469b60690cfc83545b2ac0/wd-1-029-16pdf-data.pdf