Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Nov 27, 2017 2:50 AM

Mere end 17% af homoseksuelle mænd i Tyskland stemte på AfD.

Det højre-orienterede konservative parti, Alternative für Deutschland, er stigende blandt homoseksuelle vælgere ifølge en spørgeskemaundersøgelse lavet af Magasinet “MEN” fra 2016.

Europæisk trend

Fænomenet er ikke begrænset til Tyskland: Frankrigs ekstreme højrefløjsparti ”Front National”, et parti med mange åbenlyse homoseksuelle og mobiliserende partitjenestemænd, kan regne med en stor gruppe af tilhængere fra LGBT-samfundet. I Storbritanninen, er ”Det Konservative Parti” et af de partier med flest homoseksuelle vælgere. Men hvor kommer den usædvanlige partistøtte fra, der generelt vil afskaffe homo-ægteskaber?

Dette er årsagerne

Karsten P. står foran spejlet og viser CNN-teamet de resterende skruer og ledninger fra hans ansigtsoperation. Den homoseksuelle taxa chaufør fra Bremen og hans partner blev angrebet af muslimske ekstremister på åben gade. Voldsmændene blev ikke arresteret—ikke engang forhørt—og senere forlod de landet og tog til Syrien for at deltage i IS. Efter at være blevet overladt til sig selv af de lokale myndigheder var hans beslutning om at støtte AfD kun et spørgsmål om tid: ”Jeg kan ikke lide alt, hvad de siger” kommenterer han, ”men det er for farligt at leve her som åbenlys homoseksuel - hvis man bliver angrebet på denne måde. Vi har brug for et parti der er klar til at tale åbent om det".

Alex Tassis, ansvarlig for LGBT samfundet i AfD, ser den største trussel mod hans måde at leve på i Islamiseringen af ​​Tyskland og Europa: Han er overbevist om, at de homoseksuelle stemmer snart bliver en dominerende faktor hos de højreorienterede konservative partier.

 

Referencer: http://edition.cnn.com/2017/09/14/europe/germany-far-right-lgbt-support/index.html

https://www.theguardian.com/politics/2015/mar/23/tories-level-labour-gay-vote

http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/39641822/why-gay-french-men-are-voting-far-right