Sikkerheden er certificeret af

Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Dec 03, 2017

Tyrkiets forbud mod kulturelle LGBT-arrangementer i landet har gjort mange medlemmer af denne gruppe vrede, lige såvel som et internationalt samfund har engageret sig i en progressiv tænkning. I Ankara har Tyrkiske embedsmænd for nyligt stoppet en planlagt tysksproget homoseksuel filmfestival, ved at hævde at samlingen kunne incitere vold.

Udover festivalen, forbød regeringen alle forestillinger af film, teaterstykker, paneler, diskussioner og udstillinger den 19. november. I Tyrkiet er folk bekymrede for at selvom homofobi har spredt sig grasserende, er regeringen begyndt at handle mere frit på det. Og det er kun begyndelsen af det.

For eksempel, en tyrkisk mand fortalte The Guardian, at politiet var begyndt at blive mere og mere aggressive i at undertrykke Gay Pride paraden i Istanbul. De brugte gummikugler og tåregas mod LGBT-tilhængerne i juni der stod i strid med forbuddet.

Denne form for social undertrykkelse er en farlig præcedens. Selv under dække for at beskytte befolkningen mod voldelige angreb er forbuddet mod sådanne begivenheder intet andet end en krænkelse af menneskerettighederne.

Og hvad mere er, at sådanne forbud tjener kun til at styrke kraften hos de ekstremistiske grupper der udfører voldshandlinger ved denne slags begivenheder. At bekæmpe ekstremisme med andre ekstreme ideer, sådan et forbud mod LGBT aktiviteter fungerer ikke.

STOP EXTREMISM vil gøre embedsfolkene opmærksomme på at der er andre måder at forbygge vold, og det er ved at appellere til de mange i EU der støtter LGBT-samfundet og som vil finde en måde at gøre ekstremisme til en ting fra fortiden. Regeringer burde beskytte folkets rettigheder fra ekstremister, ikke undertrykke dem for at holde ekstremisterne i spil.

Vi kan bekæmpe ekstremisme og vinde, men kun hvis vi håndterer det sammen. Lad din stemme blive hørt ved at underskrive andragende.

Image: EvrenKalinbacak / Shutterstock.com