Sikkerheden er certificeret af

Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Dec 03, 2017

En nylig rapport fra instituttet for Økonomi og Fred, har påvist at antallet af dræbte i de forgående år fra terror angreb i Europa og andre udviklede nationer i den Vestlige verden er på sit højeste i 16 år.

Dette kommer på et tidspunkt hvor lande der har været kendt som arnesteder for voldelig ekstremisme - såsom Syrien, Pakistan, Afghanistan og Nigeria - har set færre terror-relaterede dødsfald. Og fordi terrorisme er så forekommende allerede der betyder det at antallet af dræbte i hele verden er faldet med 13% siden 2015.

Men dette er ikke gældende i de Europæiske lande. Den udadgående trend er tænkt kun til at stige, konkluderes det i rapporten, som udenlandske krigere vender tilbage to deres hjemlande i Europa. Der kan de lede efter ISIS udløbere og andre voldelige organisationer.

Ifølge en artikel i Børsen, er antallet af dræbte fra terror angreb i udviklede lande (undtaget Tyrkiet og Israel) steg fra 231 i 2015 til 265 i 2016. I denne periode var de mest forfærdelige terror angreb i Nice, Frankrig, hvor 86 personer blev dræbt og i Bruxelles, Belgien, hvor 32 mistede livet.

Og lederen af ​​Storbritanniens MI5 (sikkerhedstjeneste) sagde, at landet oplevede den største stigning af terroraktiviteter i mere end 30 år.

At se tal som disse bør inspirere den Europæiske befolkning til at handle mod voldelig ekstremisme. At få de Europæiske myndigheder til at træffe effektive foranstaltninger mod terroristerne på egen jord er afgørende. Tilslut dig STOP EXSTERMISM ved at skrive under på vores andragende og tilføj din stemme til de mange der allerede har taget skridtet videre.

Lige meget hvor du er så er dette et problem der berører alle kontinenter og verdenen, og det vil fortsætte med at gøre således hvis vi ikke gøre noget ved det.

Image: Ingus Kruklitis / Shutterstock.com