Sikkerheden er certificeret af

Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Dec 03, 2017

Turisttab som følge af terrorisme er sjældent diskuteret, men de er i millionerne.

På strandene i Nice...

Tyskernes største frygt er at blive ofre for et terrorangreb, ifølge en undersøgelse foretaget sidste år af et større tysk forsikringsselskab. Og den rædsel der i de senere år er blevet forårsaget af ødelæggende islamistiske angreb på populære feriedestinationer såsom Barcelona, ​​Nice, Bali og Tunesiens strande har vist at de ikke kan undslippe denne frygt selv på ferien.

Alt er anderledes

Middelhavslandene inklusiv Tunesien, Egypten og Tyrkiet, hvor folk tidligere flokkedes i søgen for afslapning er for mange ikke længere anset som stranddestinationer efter angrebene i de sidste 12 måneder, ifølge en rapport fra Neue Zürcher Zeitung (NZZ) i 2017. For eksempel har Tyrkiet samlet set reducere sin hotelkapacitet med halvdelen.

Hjemme ferie

I de senere år syntes turister at bruge mere og mere ferie tid i dere0s hjemland eller i det omkringliggende område. I Tyskland er antallet af overnatninger steget år efter år til rekord højder, og overnatningsstederne i Østersøen og Nordsøen er overbooket for den kommende sommer, fortsætter NZZ.

Paris er hårdest ramt

I den første halvdel af året, efter de ødelæggende islamistiske angreb i Paris, registrerede byen en reduktion i udenlandske gæster med 9,9% sammenlignet med året før. Mange luksushoteller var sparsommeligt reserveret og gav rabatter på 45%. Samlet set anslås skaden til hovedstadsregionen på op til 750 millioner Euro.

STOP EXTREMISM hjælper til

Har du et hotel og har du oplevet reduktion af indtægt på grund af terror? EU-direktivet udarbejdet af STOP EXTREMISM fastsætter, at kompensation for ekstremister vil blive lettere i fremtiden! Folk der er blevet skadet af ekstremisme bør have ret til erstatning. Vendingen af ​​bevisbyrden vil gøre det lettere for ofrene at håndhæve retskravet hurtigere.

Kilde: https://www.ruv.de/presse/aengste-der-deutschen/grafiken-die-aengste-der-deutschen
https://www.nzz.ch/wirtschaft/wirtschaftspolitik/globale-reisenachfrage-tourismus-in-zeiten-des-terrors-ld.106369
http://www.faz.net/aktuell/finanzen/meine-finanzen/geld-ausgeben/terror-folgen-in-frankreich-pariser-luxushotels-senken-preise-14402262.html

Image: Elena Dijour / Shutterstock.com