Sikkerheden er certificeret af

Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Dec 03, 2017

Gen Next er en London-baseret organisation der fokuserer på at forandre hjerter og hjerner på muslimer der har været ofre for en ekstremistiske tankegang. Ved at forbinde desillusionerede ekstremister med andre der har rejst i de samme tankemønstre, håber gruppen at det kan forme et sikkert samfund for mennesker som ofte er blevet skræmt til at give afkald på en voldelig ideologi.

Siden 2008 har gruppen nedlagt mere end 100 Europæiske radikaliserede, ifølge Bloomberg Business artikel. Og det ser ud som om at budskabet har spredt sig videre til USA.

Gen Next består af omkring 450 frivillige - alle tidligere islamistisk radikaliserede - som når ud til ekstremister de kender der kan være på vej ud af andre levemåder. På denne måde vokser netværket ekspotentielt gennem mund til mund. Mange gange handler det om at en ekstremist er bange for at han eller hun vil blive udstødt fra en religiøs gruppe, den eneste de kender, hvis de påtager en ikke-voldelig adfærd.

Gen Next har også en innovativ kampagne med støtte fra Google: Ved at bruge nøgleord der er associeret med Islamisk Stat, er potentielle radikaliserede i stedet for omdirigeret til videoer med anti-jihadistiske budskaber. Disse inkluderer vidensbyrder fra nogle frivillige hos Gen Next, argumenter fra anti-ISIS imamer og pinlige videoer indefra kalifatet i det nordlige Syrien og Irak.

Ved at give lov til at tidligere radikaliserede promoverer deres personlige oplevelser for at reducere rekrutteringen af ekstremister, viser at Gen Nexts indgangsvinkel kan stoppe ekstremisme når selv små grupper gør en indsats. Det voksende netværk er et bevis på at når mennesker står sammen, lytter til hinanden og løser et problem indefra, kan de gøre en forskel.

Venligst, skriv under på STOP EXTREMISMS andragende for at støtte os i at gøre ekstremisme til en ting fra fortiden.