Sikkerheden er certificeret af

Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Dec 22, 2017

Familierne til de mennesker, der omkom ved sidste års terrorangrebjulemarkedet i Berlin, spørger stadig, om Tyskland har gjort nok siden tragedien?

Et åbent brev

Pårørende til de 12 mennesker, der blev dræbt på julemarkedet på Breitscheidplatz den 19. december 2016, har skrevet et åbent brev, hvori de anklager forbundskansler Angela Merkel for ikke at have sendt personlige kondolencer, og den tyske regering for ikke at gøre nok ved den islamistiske trussel. De har offentliggjort brevet i ugebladet Der Spiegel.

I brevet skriver de også, at landet mangler "basale kundskaber indenfor tilgangen til terrorisme".

Siden angrebet

I brevet stod der: "På et tidspunkt hvor truslen fra farlige islamister er steget markant, har I ikke formået at tilføre ressourcer og forenkle de forvirrende offentlige foranstaltninger mod denne fare".

Brevet kalder Tysklands modsvar for "manglende politisk handling". Halvfjerds mennesker kom desuden til skade under angrebet, og sikkerheden er siden blevet forøget. En talsmand for Merkel har udtalt, at hun vil mødes med familierne i denne uge.

Er det nok?

Et rigtigt svar

STOP EXTREMISM mener, at Tyskland kan gøre mere i kølvandet på en tragedie som denne. Den begæring, vi har skrevet, vil give EU-medlemslandenes regeringer magt til at svare igen på den type uhyrligheder på en måde, som giver en langtidsholdbar virkning. Ekstremisme bør defineres, og man skal kunne forsvare sig mod den, inden det udmønter sig i voldshandlinger.

Skriv under på begæringen, så vi kan sikre, at det ikke sker igen.

Billedkreditering: Shutterstock.com

Kilder: http://www.dw.com/en/relatives-of-2016-berlin-christmas-market-terror-attack-victims-slam-merkel/a-41624440

https://www.thenews.com.pk/print/252259-merkel-to-face-families-of-berlin-attack-victims-after-criticism