Sikkerheden er certificeret af

Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Jan 31, 2018

Det Europæiske Råd for Fatwa og Forskning (ECFR), centrum for radikal islamisme i Europa, kan stadig uhindret sprede sine fundamentalistiske idéer.

Hvem er de?

Netværket, som blev grundlagt i 1997 af Det Muslimske Broderskab – paraplyorganisationen "Federation of Islamic Organizations in Europe" (FIOE) – omkring den indflydelsesrige islamist Youssef al-Qaradawi, anses for at være det centrale organ for trosspørgsmål inden for islam. Herfra udsendes juridiske udtalelser, de såkaldte fatwas, til alle imamer i de moskeer, som indgår i FIOE’s omfattende netværk. Der er udarbejdet en blå bog over internationale islamister, der er medlemmer af ECFR, herunder Bosniens stormufti Mustafa Ceric og den tunesiske islamist Rachid Ghannoush.

Hvor radikale er holdningerne?

Kontoret for beskyttelse af forfatningen i Baden-Württemberg, Tyskland, beskrev rådet som følger: ”ECFR ser sig selv som repræsentant for den islamiske verden og, vigtigst af alt, for de muslimske minoriteter i Vesten. Rådets udtalelser indikerer, at udviklingen af et europæisk islam og en fortolkning af islam baseret på demokratiske værdierog den vestlige forståelse af menneskerettigheder og selvbestemmelse bør forhindres”, hvorfor selvmordsbombere bruges for at skabe retfærdighed for israelske borgere. Når det gælder de muslimer, der opgiver den muslimske tro, lægger Rådet ikke fingre imellem: ”Alle muslimske retslærde er enige om, at de frafaldne skal straffes. Indbyrdes er de dog ikke enige om straffen. Størstedelen af dem går ind for dødsstraf og mener altså, at de frafaldne skal idømmes dødsstraf,” har Rådet tidligere udtalt.

Hvad kan du gøre?

STOP EXTREMISM’s mission er at skabe opmærksomhed omkring hadefuld retorik, uanset kilden. Dette inkluderer fatwaer fra ECFR, som sanktionerer eller ligefrem opfordrer til vold. Det traditionelle grundlag for religiøse domme må ikke bruges som undskyldning for at sætte folk op mod hinanden i vores tid. STOP EXTREMISM kræver, at der sættes en stopper for ekstremistisk propaganda. Vi skal forhindre ekstremister i at sprede deres inhumane budskaber til moskeer, skoler og børnehaver. Ved at bakke op om STOP EXTREMISM bidrager du til, at vi hurtigere kan nå vores mål. Skriv under NU!

Billede: Wikipedia / Ebong abd Sources: http://bit.ly/2mctRal
http://bit.ly/2CPSjrx