Sikkerheden er certificeret af

Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Dec 03, 2017

Ayaan Hirsi Ali ved hvad hun taler om når hun kritiserer islamismen fordi hun kun med nød og næppe overlevede det.

Forbigået med en hårlængde. Det var en af ​​de første slående begivenheder af jihadismen i Europa. Den hollandske instruktør, Theo van Gogh, blev stukket ned på åben gaden af ​​en radikal muslim i Amsterdam i 2004. Politiet fandt ham med en kniv i brystet der holdt en note. Noten sagde: “Ayaan Hirsi Ali, politiker og kollega i hans hold”. Det var en advarsel. Hun kunne blive den næste. Udenlandsk

Hirsi Ali blev efterfølgende sendt til at leve andre steder for sin egen beskyttelse af den Hollandske regering. I 2006 besluttede hun endeligt for at forlade Holland til fordel for USA efter flere problemer med de Hollandske immigrationsmyndigheder samt benægtelse af statsborgerskab på grund af falsk information i sin asylansøgning.

Kvinders rettigheder aktivist og kritiker af islam

Efter tidligere erfaring heraf har Ali dedikeret sig til kvinders og menneskerettigheder samt kampen mod kvindelig kønslemlæstelse. Hun kritiserer ofte islam som tilbagetrækkende og undertrykkende overfor kvinder. Hun har skrevet flere bøger om emnet, herunder “Infidel”, som blev en bestseller.

Da’wa af det muslimske broderskab

Ali beskærer ikke ord når det kommer til at udsætte og kritisere metoderne af “Da’wa” (kaldet for islam), som er næret af organisationer såsom Det Muslimske Broderskab. Hun refererer ofte til sin egen islamistiske opdragelse i sit hjemland, Somalia, såvel som hendes tidligere engagement i politisk islam der giver autentisk indsigt i en verden af ​​undertrykkelse.

Integration som en forpligtelse

Hirsi Ali, der kalder sig en “eks-muslim”, er ikke sky for at fremme kontroversielle holdninger og taler for integration. Blandt andet siger hun: “Multikulturalisme burde betyde integration med en samtidig opretholdelse af egen identitet, men det betyder ikke noget. Når kvinder er låst væk og døtre ikke må gå i skole, er det hvad der menes med at opretholdelse af egen kultur?”

Kilde: http://www.dw.com/de/vernunft-ist-wichtiger-als-religion/a-761583 http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/theo-van-gogh-holland-erschreckt-ueber-sich-selbst-1196761.html http://www.nytimes.com/2005/04/03/magazine/daughter-of-the-enlightenment.html

Image: Albert H. Teich / Shutterstock.com