Initiativ registeret med

DIN UNDERSKRIFT HJÆLPER OS MED AT STOPPE EKSTREMISME I EUROPA

Støt vores eupæiske borgerinitiativ:

  • For effektive foranstaltninger imod terrorisme
  • For effektiv beskyttelse af mindreårige
  • For et mere fredeligt Europa
Nov 27, 2017 2:52 AM

secondwife.com” har 35,000 brugere i Storbritannien. De søger en anden kone.

En yderst succesfuld polygami hjemmeside, hvor muslimer bekvemt kan søge en anden kone hjemmefra, udløser en bølge af vrede.

Hvor er moralen?

"secondwife.com" henviser til en anden kone som noget hæderligt: ​​Det er bedre end at have en affære. Initiativtageren, Azad Chaiwal (34), en britisk borger, er ikke kun på moralsk usikker grund: Polygami er ulovligt i England og det er strafbart med optil 7 års fængsel, men loven udtrykkeligt  benåder flere ægteskaber der eksisterer i andre lande.

Og ham selv?

Den kompetente marketings ekspert synes ikke at bide mærke i de juridiske omstændigheder: Han planlægger selv, at benytte platformen for at få mindst en anden kone. Hans nuværende kone har sandsynligvis problemer med det, men selv profeten Muhammeds kvinder havde endelig vist noget som jalousi.

Stigende antal medlemmer

Chaiwala siger, at platformens succes viser han har ret: Der er 35,000 brugere i Storbritannien og mere end 100,000 verden over. Han insisterer på ikke at begå en forbrydelse ved at drive hjemmesiden: "Det er mit ægteskab, jeg har ikke brug for et stykke papir på det. Er det ulovligt at have en elsker?" Han bruger verser fra Koranen til at fremhæve prominente steder på hjemmesiden, som en begrundelse: "Så gift dig med kvinder efter eget valg, to eller tre eller fire, men hvis du frygter at du ikke er i stand til at handle retfærdigt, da vælg kun en" står der.

Udtalt Kritik

Det er klart, at hjemmesiden møder hård modstand fra feminister og menneskerettighedsaktivister.

Operatøren laver fortjeneste ved at fremme ukorrekte forhold, derfor bliver de anklaget.

Jess Phillips, et ’Labor’ parlamentsmedlem, der sidder i det Britiske hus for Kvinder og Ligestillings udvalget kræver et forbud mod platformen da den behandler kvinder som "råvarer". Folk kan ikke indsamles som en form for dekorativ ting.

Ifølge EU-direktivet foreslået af STOP EXTREMISM, ville det være en ekstremistisk handling at drive sådan en hjemmeside, da det implicit opfordrer til at tilsidesætte loven og krænker kvinders værdighed. Høje bøder kan pålægges operatøren.

 

Referencer: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3649193/Controversial-Muslim-entrepreneur-creates-dating-site-help-men-second-wife-close-35-000-British-members.html

https://www.merkur.de/welt/umstrittene-partnervermittlung-fuer-muslime-zweitfrau-per-mausklick-8802714.html

https://www.thesun.co.uk/news/4761386/polygamy-site-muslim-second-wife-polyamory/